Hiljaista on edelleen ompelurintamalla. Muutama viikko on vierähtänyt pakatessa,reissatessa ja purkaessa. Siskon perhe oli muutaman yön kylässä ja käytiinpä Kuusamon kirpparitarjonta katastamassa. Ja kyllä kannatti kun tämä aarre sattui silmään!

Hintaa sillä oli pikkasen liikaa mutta kun systeri tinkasi sen sopivan alas niin pitihän se ostaa .  Vielä kun sais tähän jalat hommattua niin ois täydellistä! Tuo koneen pinta on todella kauniin vihreä mattapinta. Takana on ilmeisesti myöhemmin asennettu musta laatikko josta lähtee töpseli lamppuun ja johto polkimeen. Ilmeisesti alunperin tätä on poljettu jalassa olevalla polkimella ilman sähköä. Vielä kone odottaa maadoitettua töpseliä ennenkuin pääsee koeajolle.

Ja tämä ompeluosaston hiljaisuus ei ainakaan kankaiden puutteesta ole kiinni!

Kasasta löytyy Saksasta tilattuja trikoita ja ihana maatuska-ulkoilukangas. Vielä tuosta jäi pois violetti tikkikangas. Jokin kumma violettikausi mulla näköjään menossa.  Golleget tilasi tytär Kangastukusta aikeenaan ommella monivärinen huppari ja tähti- sekä sydänkankaat löysin yllättäen jostain lastenvaatekaupasta. Oliskohan ollut Lasten taikamaa...