Tämän sitruunakakun ohje löytyy Valion Lämpimäisiä-kirjasta jälleen... Lisäsin siihen vain valkosuklaata rouhittuna joukkoon
Sitruuna-valkosuklaakakku
200 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
2 1/2 dl perunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
1 sitruunan raastettu kuori
(100 g valkosuklaata tai fazer lemon leivontasuklaata)
KUORRUTUS:
200g tomusokeria
sitruunamehua
(keltaista nelintarvikeväriä)
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi taikinaan.Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja lisää taikinaan.Rouhi suklaa ja lisää joukkoon. Kaada voideltuun,jauhoitettuun vuokaan ja paista 175 asteessa n.50 min. Kumoa ja jäähdytä. Sekoita tomusokerin joukkoon sitruunamehua ja hieman elintarvikeväriä. Ripottele pinnalle strösseleitä tai mantelirouhetta.