Kovin vähäisiksi on jäneet tämän kesän ompelukset  ja alennusmyynteihin on turvauduttu ajan puutteen vuoksi. Kuitenkin jotain sentään...

Tilasin Eurokankaasta kovin laadukkaan oloisia trikookankaita joista leikkasin urakalla pinon paitoja ja haaremihousuja. Ompeluhommat jäikin sitten pahasti kesken mutta tämän jäätelötunikan haaremihousuineen sain kuitenkin ennen lomareissua valmiiksi asti.

Asu käväisi jo pesussa eikä kangas totisesti ollut pettymys! Kovin ruttuisen näköisenä sen koneesta kaivoin ja kas kummaa, sehän sileni sellaisenaan käyttökelpoiseksi narulla roikkuessaan, ei tarvinnut silitysrautaa näyttääkkään :). Ja tykkään kovasti tuosta väriyhdistelmästä!

Tunikan kaavan sain leikkomalla t-paidan kaavan osiin ja sopivasti kellottamalla ja rypytysvaraa lisäilemällä. Ihan summassa tein,mutta oikein sopiva tuli :)

Myös syksyllä ostettu vanha asuntovaunumme sai piristykseksi uudet kukkaverhot. Ostin Jyskistä edullisen viiden metrin kangaspakan joka riitti sopivasti sivuverhoihin. Valoverhot ompelin vanhoista äidiltä saaduista verhoista.